Boutique hotels

Home » Boutique hotels

Ben jij de term boutique hotel al eens tegen gekomen? Waarschijnlijk ben je tijdens het zoeken naar een vakantie al vaker op de term boutique hotels gestuit. Maar boutique hotels; wat zijn dat nu precies? Wij vertellen je er alles over. Wat is kenmerkend voor boutique hotels? Waar vind je de mooiste boutique hotels? En waarom zou je hier willen overnachten? Lees snel verder en ontdek waarom jij ook eens in zo’n luxe boutique hotel moet blijven slapen.

Wat is een boutique hotel?

Een boutique hotel is een bijzonder stijlvol hotel met een intieme sfeer. Kenmerkend is de luxe uitstraling. Veel boutique hotels zijn eigenzinnig ingericht met moderne meubels, aardse kleurtinten en natuurlijke materialen. Dit kan echter per hotel of resort verschillen. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben; een unieke uitstraling waardoor je je er heel welkom en speciaal voelt. Alles staat in het teken van jou als gast. Daarom kan je in een boetiekhotel uitstekende service en gastvrijheid verwachten.


Populaire bestemmingen met de mooiste boutique hotels


Hoeveel kamers heeft een boutique hotel?

Boutique hotels zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kan je overnachten in een klein boetiekhotel met zo’n 10 kamers. Maar er zijn ook verschillende luxe boutique resorts met meer dan 100 kamers. Kleine boutique hotels vind je vooral in grotere steden, terwijl je de luxe boutique resorts vooral in het buitenland tegenkomt op zonnige bestemmingen.

Waarom overnachten in een boutique hotel?

In een boutique hotel verblijf je ver weg van de massa en geniet je van een intieme sfeer. Doordat de hotels over een beperkt aantal kamers beschikken, bieden ze jou als gast uitstekende service en persoonlijke aandacht. Jouw welzijn staat voorop. Daarom beschikken veel boutique hotels en resorts over een uitstekend restaurant en een wellness. Laat jezelf hier volledig in de watten leggen zodat je weer ontspannen terug keert van je vakantie.

Waar vind je de beste boutique hotels?

Boutique hotels zijn razend populair. Dat betekent dat je ze op steeds meer plekken in Nederland, Europa en wereldwijd tegenkomt. Overnacht in een boutique hotel in een hippe stad als Parijs of Antwerpen. Of kies voor een heerlijke zonvakantie naar Griekenland, Spanje of Egypte. Hier kan je overnachten in de meeste luxe boutique resorts. Zelfs in Mexico en op de Nederlandse Antillen heb je de keuze uit verschillende mooie boetiekhotels.

Ontdek de mooiste boutique hotels voor jouw vakantie!

Wil jij ook overnachten in een boutique hotel tijdens je vakantie? Wees er dan snel bij met boeken. Boutique hotels worden namelijk steeds meer gewild. En doordat er vaak, maar enkele kamers beschikbaar zijn, zijn ze zo volgeboekt. Wij hebben de mooiste boutique hotels al voor je gevonden. Maar wil je het complete aanbod bekijken? Dan kan je terecht bij onze partners voor meer bijzondere accommodaties:

  • Bij Sunweb vind je een uitgebreide selectie aan mooie boutique hotels in o.a. Griekenland en Spanje.
  • Kleinschalig, in een bijzonder pand en met een uniek interieur: check de beste boutique hotels bij TUI.
  • Vind jouw ultieme boetiekhotel via het uitgebreide aanbod van de Vakantiediscounter.
  • Authentieke charmehotels en andere bijzondere accommodaties boek je via de specialist &Olives Travel.
  • Boek jouw luxe zonvakantie inclusief huurauto via Eliza was here en By June
  • Via Corendon boek je de beste aanbiedingen voor de mooiste boetiekhotels!